18 de enero de 2012

IDEES PER SANT VALENTÍ I UNA MICA DE LA SEVA HISTÒRIA

Si has provat els nostres bombons i pequiboms t'enamorarà el nostre Sant Valentí

Informació per comandes al  tel. 93 718 33 61 o info@comercialhmartin.com



El 14 de Febrer és el dia de Sant Valentí

El dia de Sant Valentí és una celebració que no va sortir del no-res, darrere d'aquest febrer 14 que celebrem cada any, hi va haver abans una història de mort i amor. Avui dia és símbol d'alegria i festeig, una data propícia per donar, regalar, agradar i enamorar.

T'expliquem alguns mites i llegendes:

* La primera d'elles és la de l'emperador romà Claudi III que no creia en l'amor i deia que els soldats enamorats no eren eficients ... així que va prohibir els casaments, però el màrtir cristià Valentino pensava el contrari, així que es va dedicar a casar en secret a les parelles enamorades fins que l'emperador, per no obeir les ordres, li va martiritzar i executar el 14 de febrer de l'any 270.
En honor a aquest màrtir el Dia de Sant Valentí es fa oficial el 1969, recordant a aquest sant cada 14 de febrer.

* També hi ha una llegenda d'una parella de joves enamorats que van ser separats per les seves famílies. Com que no es podien veure es demostraven el seu amor mitjançant amorosos missatges. Però té un final molt trist, ella encenia un llum i ell li deixava un missatge a la finestra. Un dia no hi va haver senyal i ell va morir de fred esperant la seva estimada. Recordant a aquesta parella es celebra el 14 de Febrer com dia dels enamorats.

* Cupido o déu de l'amor també apareix en aquesta data. Cupido es va enamorar d'una jove princesa anomenada Psique. Amb el seu arc i fletxes despertava l'amor però va patir perquè la seva estimada era mortal i ell viuria per a l'eternitat. Els déus es van compadir de Psique i la van fer immortal perquè així pogués estar al costat del seu estimat Cupido.

Feliç dia de l’amor i l’amistat!!

No hay comentarios:

Empresa recomendada por informes-empresas.es
reséñanos en qype
Buscador
DIRECTORIO GEOGRAFICO
Incluye tu web o tu blog en WANDALOOP
http://01directorio.wandaloop.es
Comercial H. Martín
Catering
Blogalaxia
Directorio empresas
Guia empresarial
Comentarios sobre comercialhmartin.blogspot.com
Webwiki Button
Posicionamiento WEB
Seo. Posicionamiento natural.
http://www.grupounetcom.com/